Webbutik


Beställning


Här kan du göra din beställning av viltkött, viltcharkprodukter och ekologiskt nötkött. 


Vi erbjuder avhämtning i Filkesboda eller leverans efter överenskommelse. Betalning sker på plats vid leverans eller innan. 
 
Vi har i dagsläget leverans via REKO-Ring. Vi brukar lägga ut annons i Kristianstad, Älmhult, Olofström, Sölvesborg, Mörrum, Växjö, Broby. Ibland håller vi uppe och hänvisar då till hämtning i Filkesboda eller efter överenskommelse. Välkommen med en fråga om hemleverans till dig. Beroende på var du bor och när du vill ha varorna levererade kan vi försöka lösa det. 

Tänk på detta när du beställer 


När du har hittat din produkt du önskar köpa klickar du på köp. Vi har angett pris/kg när du klickar in på detaljen, på varje detalj ser du i beskrivningen ungefär hur mycket den väger och kostar. Skriv gärna vikt du önskar på detaljen när du slutför beställningen så kan vi lättare hitta den du söker. När du vill hämta dina varor på något utav våra utlämningsställen måste du skriva vilken ort som passar dig för avhämtning.


När du klickar på köp blir det EN FÖRPACKNING/DETALJ/STYCKVARA till den angivna ca vikten i beskrivningen du köper. Vill du ha större vikt eller mer detaljer får du klicka fler gånger.

Undrar du något?
Jag hjälper dig gärna 


Louise Blissing, 0730696750
Mejl: Info@FSNatur.se

Välkommen med din beställning. 


Är du intresserad av något du inte hittar på vår webbshop här är du välkommen att kontakta oss för förfrågan om det finns tillgängligt i vår Gårdsbutik.